Ballonnenboog

Party @ Home maakt de allermooiste ballonnenboog

Ballonnenboog bestellen? Voor een ballonnenboog gebruiken wij uitsluitend de allerbeste professionele Qualatex ballonnen. En dat zie je terug in een prachtige boog. De ballonnen zijn mooi egaal van kleur en hebben de mooie bolle vorm. De boog wordt gemaakt met biologisch afbreekbare ballonnen.

Een ballonnenboog zorgt voor een heugelijk onthaal, een warm welkom. Uw evenement trekt de aandacht.

Kleuren Ballonnen

Er is bij ons keuze uit meer dan 60 verschillende kleuren ballonnen. Ook parelmoer en metallic kleuren zijn natuurlijk mogelijk. Een standaard ballonnenboog kan uit maximaal 4  kleuren bestaan. Wilt u meer kleuren verwerken? Dat is geen probleem, wij maken graag een offerte op maat. Ballonnen kunnen prima tegen vrieskou. Ballonnen kunnen minder goed tegen de felle zon. Neem ‘s zomers liever geen donkere kleuren, deze worden sneller warm. Klik hier voor een overzicht van de kleuren

Bezorgen en gebruik.

Een ballonnenboog wordt door ons kant en klaar op locatie bezorgd. Alle afmetingen zijn mogelijk. De boog wordt standaard geleverd met een stabiel frame met zware voeten. Bij normale weersomstandigheden is vastzetten niet nodig en kunt u de boog eenvoudig met 2 personen naar binnen en naar buiten zetten.

Een decoratie mag net zo lang blijven staan als u wilt. Als de ballonnen niet meer mooi zijn wordt de boog weer door ons opgehaald. Party @ Home levert ballonnen door heel Gelderland,  7 dagen per week.

De XXL boog

Is een standaard boog te klein? Dan biedt onze XL of XXL boog uitkomst. Met een overspanning tot 6 meter breed en 3.75m hoog! Hierbij maken wij gebruik van flexibel lichtgewicht composiet buizen. Snel gemaakt en betaalbaar. Nog hoger en breder? Ook dat kan door middel van truss constructies.

Bestel hier snel en veilig online: