Ballonkado

Ballonkado

Ballonkado is: Voor 15.00u besteld, vandaag verstuurd! De ballon met gratis handgeschreven kaartje Verstuurd in anonieme verpakking voor 100% verrassing!

Bestel nu je ballon voor Moederdag!

Ballonkado – Verras iemand in deze moeilijke tijd met een prachtige ballon. Verstuur de ballon vandaag nog!

Met Party @ Home ballonkado is het eenvoudig ballonnen versturen. Vandaag voor 15.00u besteld is vandaag nog verstuurd. Ballonkado heeft keuze uit ballonnen in diverse thema’s en regelmatig voegen wij nieuwe ballonnen toe.

14 jaar geleden was Party @ Home één van de allereerste bedrijven die ballonnen per post verstuurde. Enkele jaren geleden zijn wij daar mee gestopt omdat het versturen van de ballonnen steeds moeilijker te combineren was met onze decoratie werkzaamheden op locatie.

Door de huidige Corona maatregelen krijgen wij de laatste weken vaak de vraag om iemand te verrassen met een ballon. Daarom is Ballonkado nieuw leven ingeblazen.

De ballonnen zijn eenvoudig online te bestellen. En wanneer voor 15.00u besteld worden ze dezelfde dag nog verstuurd (Maandag tot en met vrijdag).

De ballon wordt in een anonieme doos verstuurd zodat de verrassing optimaal is. U kunt een tekst opgeven die wij op het kaartje schrijven. De ballonnen worden verstuurd met PostNL en u ontvangt een track/trace code van Ballonkado om de zending te volgen.

Normaliter levert PostNL de ballon de volgende dag af.

Maandag bestellen voor 15.00u is Dinsdag geleverd.

Dinsdag bestellen voor 15.00u is Woensdag geleverd.

Woensdag bestellen voor 15.00u is Donderdag geleverd.

Donderdag bestellen voor 15.00u is Vrijdag geleverd.

Vrijdag bestellen voor 15.00u is Zaterdag geleverd.

Zaterdag en zondag bestellen is Dinsdag geleverd.

In deze drukke tijden kan PostNL een dag later afleveren bij grote drukte!

Bestel bij Ballonkado! Onze ballonnen zijn grotendeels van het merk Qualatex!

Wil je iets anders met ballonnen? Zoals heliumballonnen, confettiballonnen, pilaren.