Ballon versturen.  Party @ Home begon 15 jaar geleden als één van de eerste met het versturen van ballonnen onder de naam Ballonkado.eu. Een ballon versturen wat toen nieuw in Nederland.  Enkele jaren later zijn wij er mee gestopt omdat het dagelijks maken en op tijd versturen van de ballonnen niet langer te combineren was met het maken van ballondecoraties en decoreren op locatie.

Door de huidige Corona crisis kregen wij weer veel vraag naar het versturen van ballonnen. Door diezelfde crisis zijn er geen evenementen en wordt er ook niet op locatie gewerkt. Dus binnen enkele dagen was de de site voor ballon versturen weer in de lucht en de voorraad aangevuld.

Er is ruime keuze in diverse thema’s zoals verjaardag, liefde, beterschap, kinderballonnen, geboorte. Al onze ballonnen zijn van gerenommeerde fabrikanten zoals Qualatex en Anagram.

Bestel vandaag nog een prachtige ballon. Voor 15.00u besteld, vandaag nog verstuurd via PostNL. PostNL levert in 95% van de zendingen de volgende dag af.

Ballon versturen doe je met Party @ Home / Ballonkado