Ballonnen bestellen in Cuijk

Dat doe je bij Party @ Home. Al 14 jaar de ballonspecialist van Gelderland en sinds kort gevestigd aan de weg Overasselt – Nederasselt. Slechts 14 minuten per auto vanuit het centrum van Cuijk. Afhalen kan altijd, maar graag even op afspraak. Maar wij bezorgen natuurlijk ook de mooiste ballondecoraties kant en klaar in Cuijk.

Party @ Home heeft alles op het gebied van ballonnen en ballondecoraties. Altijd de laatste trends. Confettiballonnen, Gender Reveal ballonnen, Cijfers en letters en natuurlijk de ballonnenboog en ballonpilaar. Vergeet niet de de altijd populaire heliumballon, waarmee het altijd een feest is. Wij hebben ballonnen in alle kleuren en maten. Keuze uit ruim 50 kleuren uit voorraad.

Party @ Home is er voor bedrijven en particulier. Van klein tot groot. Voor 1 ballon of voor 10000 ballonnen.

Omdat kwaliteit bij ons hoog in heet vaandel staat gebruiken wij uitsluitend de hoogste kwaliteit Qualatex ballonnen. Deze ballonnen voldoen aan de strengste eisen en zijn biologisch afbreekbaar. Ballonnen zijn niet van plastic maar gemaakt van natuurlijk latex en dat is een natuur product.

Wil je graag meer informatie of een vrijblijvend advies? Maak een afspraak bij ons of bij u op locatie. Twijfel je over de te kiezen kleur? Maak gerust een afspraak om de juiste kleur bij ons uit te zoeken voor jouw feest of evenement.

Kortom wil je echt iets moois en zoek je kwaliteit? Beste je ballonnen bij Party @ Home

10420137_564113507021661_7982301863423490424_n