Valentijnsballonnen, in alle soorten en maten. Bij Party @ Home vindt u de grootste collectie ballonnen.

Valentijnsballonnen

 

Verras jouw Valentijn dit jaar met een prachtige ballon. De ontvanger ontvangt een vederlicht pakket en bij het openmaken van het pakket komt de ballon eruit. Bestel je ballon hier.

Onze Valentijnsballonnen worden standaard voorzien van een gewichtje en handgeschreven kaartje.

De valentijnsballon kan volledig anoniem worden verstuurd. Wij sturen geen gegevens van afzender of pakbon mee. Het enige wat de ontvanger ziet is de tekst op het kaartje van de ballon. Deze tekst kunt u zelf opgeven bij de bestelling.

Op 14 februari is het Valentijnsdag en kun je anoniem aan iemand de liefde verklaren. Of gewoon laten weten dat je van iemand houdt. Je kan dus met Valentijnsdag zeker ook je moeder een ballon sturen als je haar eens wilt verrassen. Ook dat anonieme is er soms al een beetje af. Je kan natuurlijk altijd laten doorschemeren van wie de valentijnsballon komt. :-)

Heb je al een vaste vriend(in), of ben je getrouwd, dan kun je op Valentijnsdag natuurlijk ook je partner verrassen. Hij of zij zal dat absoluut leuk vinden. Ook al is het misschien een beetje commercieel, maar wedden dat hij/zij het leuk vind als je aan ze denkt, VALENTIJNSDAG! 14 februari 2014 met Valentijnsballonnen van Party @ Home.

Bestel valentijnsballonnen via onze website: www.valentijnsballon.nl

De valentijnsballonnen kun je compleet maken met heerlijke chocolade of onze beroemde hartjes lolie, deze smaakt naar de ouderwetse wijnballen! Kortom wij hebben alles om jouw Valentijn te verrassen. Bestel nu je ballon en wees op tijd.

Dus voor de verliefden onder ons, of voor uw geheime liefde, of voor iemand die je lief hebt..Wilt u eens een keertje wat anders geven, kies dan voor een prachtige ballon. Wij hebben valentijnsballonnen in verschillende kleuren en maten, onze bubble ballonnen blijven extra lang mooi.