Ballonpilaar, altijd een opvallende verschijning.

De ballonpilaar wordt vaak onderschat. Deze pilaar kan meer attentie waarde hebben dan de populaire ballonnenboog. De grote topballon bovenop een pilaar kan gebruikt worden om het thema of uw bedrijfsnaam weer te geven. Wij hebben een grote collectie met diverse thema’s, leeftijden en huwelijksballonnen die boven op een pilaar gebruikt kunnen worden.

Wij gebruiken uitsluitend de allerbeste materialen. Onze ballonnen zijn biologisch afbreekbaar.

Met ons Aeropole systeem  zijn extra lange pilaren mogelijk die vrolijk dansen in de wind. Deze pilaren worden gemaakt op een glasfiber buis. Vraag naar de mogelijkheden.

Geef een ballonpilaar extra attentiewaarde met een bedrukte topballon. Wij kunnen de topballon bedrukken in maximaal 2 kleuren. Wilt u 1 of een paar topballonnen met een cijfer, naam, tekst of eenvoudig logo? Dat kan. Wij kunnen de ballonnen beplakken met uit vinyl gesneden teksten.

Kleuren Ballonnen

Er is bij ons keuze uit meer dan 50 verschillende kleuren ballonnen. Ook parelmoer en metallic kleuren zijn natuurlijk mogelijk. Een standaard pilaar mag uit maximaal 4  kleuren bestaan. Wilt u meer kleuren verwerken? Dat is geen probleem, wij maken graag een offerte op maat.  Klik hier voor een overzicht van de kleuren

Bezorgen en gebruik van een ballonpilaar.

Een ballonpilaar wordt door ons kant en klaar op locatie bezorgd. De pilaar wordt voor buitengebruik standaard geleverd met een stabiel frame met stevige voeten. Bij normale weersomstandigheden is vastzetten niet nodig en kan de pilaar door 1 persoon naar binnen en naar buiten gezet worden.