Ballonnenboog

Party @ Home maakt de allermooiste ballonnenboog voor jou.

Ballonnenboog bestellen? Bel Party @ Home. Al meer dan 12 jaar de ballonspecialist in de regio. Voor een boog gebruiken wij uitsluitend de allerbeste professionele Qualatex ballonnen. En dat zie je terug in een prachtige boog. De ballonnen zijn mooi egaal van kleur en hebben de juiste vorm voor een prachtige ballonboog. De ballonnenboog wordt gemaakt met biologisch afbreekbare ballonnen.

Een ballonnenboog zorgt voor een heugelijk onthaal, een warm welkom. Een boog trekt de aandacht bij elk denkbaar evenement. Een verjaardag, trouwerij, huwelijk, winkelopening, bedrijfsevenement en nog veel meer.

Party @ Home levert de boog kant en klaar aan op elke gewenste locatie. De ballonnenboog staat op een paar stevige metalen voeten die wij na gebruik weer bij u ophalen. Hierdoor staat de boog stevig en blijft er geen afval over.

Een ballonboog kunnen wij ook maken in diverse thema’s denk aan Halloween, kerst, lente, pasen, geboorte enz.

Wij kunnen de boog ook in XXL uitvoeren! Dan kunnen personenauto’s onderdoor rijden.

Ballonnenboog

Kleuren Ballonnen

Er is bij ons keuze uit meer dan 60 verschillende kleuren ballonnen. Ook parelmoer en metallic kleuren zijn natuurlijk mogelijk. Een standaard boog kan uit maximaal 4  kleuren bestaan. Wilt u meer kleuren verwerken? Dat is geen probleem, wij maken graag een offerte op maat. Ballonnen kunnen prima tegen vrieskou. Ballonnen kunnen minder goed tegen de felle zon. Neem ‘s zomers liever geen donkere kleuren, deze worden sneller warm. Klik hier voor een overzicht van de kleuren

Is een ballonboog te groot voor uw toepassing. Dan zijn ballonpilaren wellicht een goede keuze.,