Helium ballonnen bestellen

Met een helium ballon is het altijd feest, op elke locatie. Party @ Home levert helium ballonnen voor elke gelegenheid van 1 ballon tot 10000 ballonnen of meer, wij zorgen er voor.  Wij kunnen de ballonnen kant en klaar op locatie afleveren, maar afhalen in Overasselt kan natuurlijk ook.

Party @ Home levert 24 uur per dag, 7 dagen per week helium ballonnen zuid-oost Gelderland en Noord-oost Brabant. Bezorgen kan vanaf 50 stuks. Kleinere aantallen kun je op afspraak bij ons afhalen. Helium ballonnen bestel je eenvoudig online. Naast losse heliumballonnen kun je ook een mooie tros ballonnen bestellen inclusief een gewichtje.

Zweeftijd

De standaard zweeftijd van onze 11″ latexballonnen bedraagt 12 tot 20 uur. De zweeftijd is afhankelijk van temperatuur  en luchtvochtigheid. Hoge temperaturen kunnen de zweeftijden verkorten.

Wij kunnen de zweeftijd verlengen door de ballonnen met een coating te behandelen aan de binnenzijde. Hierdoor kunnen latex heliumballonnen minimaal 3 dagen zweven.

Last minute helium ballonnen nodig? Geen probleem. Bel ons: 024-4200241

Ballonkleuren

Wij hebben meer dan 60 verschillende ballonkleuren, >>kijk hier voor een overzicht

Reuzeballonnen

Wij hebben ook ballonnen met een grote afmeting. Waaronder een 40cm ballon en een 90cm ballon. Deze opvallende verschijningen doen het altijd goed, vooral in grote ruimten komen deze ballonnen tot zijn recht.

Helium ballonnenNieuw!!

Chrome ballonnen

Revolutionaire nieuwe ballonkleuren. De chrome kleuren zijn schitterend van kleur en structuur!

Helium ballonnen bedrukt met eigen tekst of logo

Party @ Home kan uw ballonnen voorzien van een bedrukking. Vanaf 25 stuks is dat mogelijk in één kleur bedrukking. De levertijd is ca. 7 werkdagen. Bel of mail ons voor meer informatie.

Vanaf 1000 stuks kunnen we tot maximaal 8 kleuren en/of cmyk (bij benadering) drukken.

Ballonnen zijn leuk, feestelijk, vrolijk en maken mensen blij! Maar….ballonnen die opgelaten worden zijn belastend voor het milieu, dat is een alom bekend feit.

Dus laat zo weinig mogelijk ballonnen op in de vrije natuur! Alle ballonnen die de lucht in gaan, komen uiteindelijk ook weer een keer naar beneden.
Denk goed na voordat je een ballon op laat!

Er bestaan genoeg leuke alternatieven om een evenement met ballonnen een feestelijke tint te geven, zonder het milieu te schaden. Wij zijn geen voorstander zijn voor een verbod op ballonoplatingen, omdat wij ons er terdege van bewust zijn, dat bij sommige ceremoniële gelegenheden men enkele ballonnen op wil laten. De meest voorkomende misvatting is dat een ballon van plastic is. Dat is niet het geval.

Er bestaan twee soorten ballonnen: latex ballonnen en folieballonnen. Een latex ballon wordt gemaakt van het sap van de rubberboom en doet er ongeveer net zo lang over als een eikenblad om te vergaan. Een latex ballon is 100% biologisch afbreekbaar.
Maar denk goed na voordat je een ballon op laat!