Versiering van bruiloft of huwelijk met ballonnen

Party @ Home is de specialist in ballonnen en ballondecoratie voor uw bruiloft / huwelijk. Decoratie voor de trouwceremonie en huwelijksfeest. 

De decoratie van uw trouwerij is vaak één van de laatste punten van de complete organisatie van een huwelijksfeest. Party @ Home kan u deskundig adviseren op het gebied van decoratie en aankleding voor uw huwelijk. Heliumballonnen voor decoratie of ballonoplatingen. Natuurlijk de traditionele ballonnenboog maar ook vele bijzondere stijlvolle  en mooie ballondecoraties. Mooie chique ballonnen.

Onderaan deze pagina ziet u een selectie van decoraties die wij gemaakt hebben. Onze decorateurs bezorgen de decoraties kant en klaar en keurig op tijd op de locatie. Wij zorgen, eventueel samen met de ceremoniemeester of de locatie, dat alles keurig netjes wordt geplaatst.

Op de mooiste dag van je leven is kwaliteit erg belangrijk. Party @ Home gebruikt uitsluitende de allerbeste kwaliteit Qualatex ballonnen. Onze heliumballonnen wordt kort voor levering gevuld met voldoende helium zodat onze heliumballonnen gegarandeerd 12 tot 20 uur zweven.

Een ballonnenboog, ballonpilaar of ballonnenboompje wordt geleverd met zware metalen voeten zodat het goed en stevig staat zonder dat het vastgezet moet worden. Party @ Home gaat voor de allerbeste kwaliteit ballonnen en ballondecoraties tegen een hele redelijke prijs. Uw huwelijk verdient alleen het allerbeste.

U heeft voor uw huwelijk keuze uit meer dan 60 verschillende kleuren ballonnen met of zonder passende opdruk. Kijk hier voor een overzicht van de ballonnen kleuren. 

Party @ Home is bekend met de meeste locaties in Gelderland Twijfels over decoratie? Wij maken graag met u een afspraak om de trouwlocatie te bekijken. Wij decoreren natuurlijk ook graag de (ouderlijke) woning van bruid en/of bruidegom.

Wij hebben ook een grote collectie (rode) lopers!