Helium ballonnen Nijmegen bestellen?

Helium ballonnen Nijmegen bestellen? bel Party @ Home. Gevestigd aan de N846 van Nederasselt naar Overasselt op ca. 15 minuten vanaf het centrum van Nijmegen. Afhalen kan altijd op afspraak, maar vanaf 50 heliumballonnen bezorgen wij in de hele regio!  Bestellen kan eenvoudig online of bel of mail ons voor een vrijblijvende offerte of advies.

Helium ballonnen zijn er in alle soorten en maten.  Parelmoer, Chrome of standaard kleuren. Bij Party @ Home heeft u keuze uit meer dan 50 verschillende kleuren die u4f8124a6 5721 4f7d b07b aa3f895f8ead 225x300 - Helium ballonnen Nijmegen bestel je hierit voorraad leverbaar zijn.  Maar er kan natuurlijk nog meer.

Helium ballonnen kun je verwerken in trosjes ballonnen. Een aantal trosjes ballonnen op tafel maken een ruimte al snel feestelijk.

Heliumballonnen zweven standaard 12 tot 20 uur. Wij kunnen, tegen een kleine meerprijs, de ballonnen behandelen met een coating zodat ze 2 tot 3 dagen zweven.

Party @ Home heeft alles op het gebied van ballonnen en ballondecoraties. Altijd de laatste trends. Confettiballonnen, Gender Reveal ballonnen, Cijfers en letters en natuurlijk de ballonnenboog en ballonpilaar. Vergeet niet de de altijd populaire heliumballon, waarmee het altijd een feest is. Wij hebben ballonnen in alle kleuren en maten. Ook leuke folieballonnen voor elke gelegenheid.

Party @ Home is er voor bedrijven en particulier. Van klein tot groot. Omdat kwaliteit bij ons hoog in heet vaandel staat gebruiken wij uitsluitend de hoogste kwaliteit Qualatex ballonnen. Deze ballonnen voldoen aan de strengste eisen en zijn biologisch afbreekbaar. Ballonnen zijn niet gemaakt van plastic maar van natuur latex, dat is een natuurlijk product. De latexbomen die jaren meegaan waarvan de latexsap getapt wordt voorkomt ontbossing.

Wil je graag meer informatie of een vrijblijvend advies? Maak een afspraak bij ons of bij u op locatie. Twijfel je over de te kiezen kleur? Maak gerust een afspraak om de juiste kleur uit te zoeken voor jouw feest of evenement.

Helium ballonnen Nijmegen

Bestel eenvoudig en snel online: