Ballonnen Wijchen

Party @ Home – Altijd de nieuwste trends in ballondecoratie en ballonnen

 • Altijd de nieuwste trends in ballondecoraties

  De laatste trends in ballondecoraties:

  • Confettiballonnen
  • Chrome ballonnen
  • Organic deco
  • Gender Reveal ballonnen
 • Ook voor Last-minute bestellingen

  Wij hebben een grote voorraad ballonnen en kunnen dus snel en uit voorraad leveren. Last minute ballonnen nodig? Bel. Vaak dezelfde dag nog bezorgd.

Ballonnen Wijchen

Ballonnen Wijchen

Ballonnen bestellen in Wijchen. Dat doe je bij Party @ Home. Al 14 jaar de ballonspecialist van Gelderland en sinds kort gevestigd aan de weg Overasselt – Nederasselt. Afhalen kan op afspraak. Maar wij bezorgen natuurlijk ook de mooiste ballondecoraties kant en klaar op locatie. ballonnen wijchen - heliumballon

Party @ Home heeft alles op het gebied van ballonnen en ballondecoraties. Altijd de laatste trends. Confettiballonnen, Gender Reveal ballonnen, Cijfers en letters, organic decor en natuurlijk de ballonnenboog en ballonpilaar. Vergeet niet de de altijd populaire heliumballon waarmee het altijd een feest is.

Wij hebben ballonnen in alle kleuren en maten. Ook leuke folieballonnen voor elke gelegenheid. Party @ Home is er voor bedrijven en particulier. Van klein tot groot.

Omdat kwaliteit bij ons hoog in heet vaandel staat gebruiken wij uitsluitend de hoogste kwaliteit Qualatex ballonnen. Deze ballonnen voldoen aan de strengste eisen en zijn biologisch afbreekbaar. In tegenstelling tot veel berichten in de media zijn latex ballonnen zijn niet van plastic maar gemaakt van latex. Latex is een natuur product.

ballonnen wijchen cijfersWil je graag meer informatie of een vrijblijvend advies? Maak een afspraak bij ons of bij u op locatie. Twijfel je over de te kiezen kleur? Maak gerust een afspraak om de juiste kleur uit te zoeken voor jouw feest of evenement.

Al vanaf 1 ballon bent u bij ons van harte welkom om af te halen. Maak van tevoren wel even een afspraak. Bezorgen is natuurlijk ook mogelijk. Bij bestellingen vanaf €50 excl. btw bezorgen wij tegen een kleine meerprijs in de hele regio.