Ballonnen bestellen Schaijk

Ballonnen bestellen in Schaijk. Dat doe je bij Party @ Home. Al 14 jaar de ballonspecialist van de regio en gevestigd aan de doorgaande weg Overasselt – Nederasselt. Afhalen kan op afspraak. Maar wij bezorgen natuurlijk ook de mooiste ballondecoraties kant en klaar in Schaijk.

Party @ Home heeft alles op het gebied van ballonnen en ballondecoraties. Altijd de laatste trends. Confettiballonnen, Gender Reveal ballonnen, Cijfers en letters en natuurlijk de ballonnenboog en ballonpilaar. Vergeet niet de de altijd populaire heliumballon, waarmee het altijd een feest is.

Wij hebben ballonnen in alle kleuren en maten. Ook leuke folieballonnen voor elke gelegenheid. Party @ Home is er voor bedrijven en particulier. Van klein tot groot. Omdat kwaliteit bij ons hoog in heet vaandel staat gebruiken wij uitsluitend de hoogste kwaliteit Qualatex ballonnen. Deze ballonnen voldoen aan de strengste eisen en zijn biologisch afbreekbaar. Ballonnen zijn niet van plastic maar gemaakt van latex en dat is een natuur product.

Wil je graag meer informatie of een vrijblijvend advies? Maak een afspraak bij ons of bij u op locatie. Twijfel je over de te kiezen kleur? Maak gerust een afspraak om de juiste kleur uit te zoeken voor jouw feest of evenement.