Ballonnen bestellen Uden

Ballonnen bestellen in Uden. Dat doe je bij Party @ Home. Al 12,5 jaar de ballonspecialist van Gelderland en sinds kort gevestigd aan in Overasselt. Wij bezorgen de mooiste ballondecoraties kant en klaar op jouw locatie in Uden. Party @ Home heeft alles op het gebied van ballonnen en ballondecoraties. Altijd de laatste trends. Confettiballonnen, Gender Reveal ballonnen, Cijfers en letters en natuurlijk de ballonnenboog en ballonpilaar. Vergeet niet de de altijd populaire heliumballon, waarmee het altijd een feest is.

Wij hebben ballonnen in alle kleuren en maten. Party @ Home is er voor bedrijven en particulier. Van klein tot groot. Van 1 tot 100000 ballonnen.

Omdat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staat gebruiken wij uitsluitend de hoogste kwaliteit Qualatex ballonnen. Deze ballonnen voldoen aan de strengste eisen en zijn biologisch afbreekbaar. Qualatex Ballonnen zijn niet van plastic maar worden gemaakt van latex en dat is een natuur product.

Wil je graag meer informatie of een vrijblijvend advies? Maak een afspraak bij ons of bij u op locatie. Twijfel je over de te kiezen kleur? Maak gerust een afspraak om samen met ons de juiste kleur uit te zoeken voor jouw feest of evenement.